Vandaag volgde de key-user van onze vriendekring, Derre Evers, de eerste opleiding om al onze leden te begeleiden in de overgang van
E-KickOff naar RefAssist. Op 6/7/2021 zal de overgang voor het Bureau Arbitrage Antwerpen gebeuren. Om deze overgang vlot te verlopen is er in elke vriendekring een key-user aangeduid die de vragen van de leden probeert te beantwoorden en hen helpt indien nodig.
RefAssist zal voor een groot deel de zelfde mogelijkheden geven als E-KickOff, maar natuurlijk zullen er ook heel wat nieuwe mogelijkheden bij komen. Als jullie ergens een probleem ondervinden, aarzel dan niet om Derre te contacteren.
Hieronder zien jullie al een kleine sneakpeak naar hoe de nieuwe omgeving er uit zal zien.

RefAssist

Overschakeling van E-KickOff naar RefAssist

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.